Koop Lokaal ook digitaal! Site: www.in-kaatsheuvel.nl. gelanceerd!

Het centrummanagement in Kaatsheuvel besloot eind 2019 om de digitale communicatie zelfstandig op een hoger plan te brengen. De website en logo van Shoppen in Kaatsheuvel heeft vele jaren goede dienst gedaan, maar was niet meer bij de tijd. Vorig jaar zijn de wensen in kaart gebracht.

Two Step uit Kaatsheuvel werd in concurrentie geselecteerd als bouwer van de site en partner in marketing. Met hulp van verschillende partners is www.in-kaatsheuvel.nl een mooi ‘plaatje‘ geworden met een geheel nieuwe frisse huisstijl.

Koop lokaal – ook digitaal

De winkels en (horeca)zaken komen er niet meer omheen: Het aankoop- en bezoekgedrag is behoorlijk veranderd. De markt is door internet super transparant geworden. De ondernemers in alle branches spelen hier op in en doen hun best om gevonden te worden en de klanten te verleiden. Dat lukt de een wat beter dan de ander.

We gaan er van uit, dat jij als inwoner van Kaatsheuvel of de kleine regio het de lokale ondernemers enorm gunt, maar gemak dient ook de mens, nietwaar? Daarom is het van groot belang om gemakkelijk digitaal in contact te komen met de winkeliers of zaak. Het platform www.in-kaatsheuvel.nl gaat jou daar enorm bij helpen!

Een website waar je snel op vindt wat je zoekt

Als we onderweg, thuis in de bank of aan tafel zitten; de smartphone ligt altijd in je hand. Snel opzoeken waar je aan denkt of over praat. Gaat het om praktische dingen van de gemeente, sportvereniging, gezondheidszorg of openingstijden van de milieustraat? Waar ga ik mijn karbonade, wasmachine of nieuwe jurk uitzoeken? Wanneer is jouw favoriete evenement gepland? Wat is er te doen volgend weekend? Je kan het er allemaal vinden op www.in-kaatsheuvel.nl. Ook Facebook, Instagram en Youtube wordt ondergebracht in het nieuwe platform.

Het begin is gemaakt

Vandaag gaat fase 1 online, maar het platform wordt verder uitgebouwd. De meeste centrumondernemers staan er op, maar andere zaken in Kaatsheuvel krijgen in fase 2 de gelegenheid om aan te sluiten. Heb je vragen of opmerkingen? centrummanager@in-kaatsheuvel.nl.