Opiniestuk Werner van de Wouw

Een veilige gemeente

Kies voor de VVD Loon op Zand, kies voor doen!

Mijn naam is Werner van de Wouw, ik ben 24 jaar en geboren en getogen in Kaatsheuvel. Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriendin in de Monseigneur Völkerstraat. Ik ben al enige tijd actief als fractieondersteuner en sta op de 4e plaats van de kandidatenlijst voor de Loonse VVD. Mijn ambitie is het creëren van een samenleving waarin iedereen zich veilig voelt en vrij kan bewegen en ondernemen!

Twee jaar geleden ben ik als ingenieur bedrijfsmanagement afgestudeerd. Na mijn studie heb ik ruim een jaar gewerkt aan veiligheids- en kwaliteitssystemen. Momenteel ben ik werkzaam in de engineering, verkoop en houd ik me bezig met online marketing. Tijdens mijn opleiding ben ik ook een eigen bedrijf gestart in de online marketing. Dit doe ik met veel passie. Ondernemen en nieuwe uitdagingen aangaan zit in mijn bloed heb ik wel eens gehoord. Mijn ouders en grootouders hebben allen mooie bedrijven in Kaatsheuvel. Van de schoenenbranche tot een kapsalon waar gemoedelijkheid voorop staat! 

Naast het belang van onze ondernemers hecht ik erg veel waarde aan onze gemeenschappelijke veiligheid. Ik ben door mijn ouders opgevoed met normen en waarden. Ik vind er belangrijk dat iedereen deze meekrijgt. Dit kan niet alleen thuis, maar ook op school of bijvoorbeeld bij de sportvereniging. Naast de sociale veiligheid en het bijbrengen van normen en waarden ben ik van mening dat de harde veiligheidskant extra aandacht verdient in onze gemeente! Onze kernen moeten veilig zijn en onze inwoners moeten zich veilig voelen! Het uitbreiden van cameratoezicht kan hier op een eenvoudige manier aan bijdragen. Daarnaast ben ik van mening dat er streng moet worden opgetreden tegen mensen die de regels overtreden. Hierbij heb ik het niet over een vergeten blauwe kaart in de auto, maar echte overtreders! 

Ten slotte strijdt de VVD Loon op Zand al 4 jaar voor een stop van huisvesting van arbeidsmigranten op onze vakantieparken. Er zijn al vele handhavingsacties uitgevoerd, telkens is het weer raak en zijn er onveilige situaties. Vakantieparken zijn er voor recreatieve activiteiten, niet voor iets anders. Voor de VVD is het tijd voor actie! Samen kunnen we iets veranderen, samen kunnen we onze kernen weer een stukje veiliger en leefbaarder maken! 

Laat uw stem niet verloren gaan en stem 21 maart op de VVD Loon op Zand. 

Werner van de Wouw, nummer 4 VVD Loon op Zand

Samen stropen we de mouwen op en gaan we het doen!


U kunt ons verkiezingsprogramma en de volledige kandidatenlijst vinden op onze website; www.loonopzand.vvd.nl of bezoek ons Facebookpagina.