In De Duinkoerier!

VVD Loon op Zand, Klaar voor de toekomst! Kies voor doen!

Het wordt tijd dat we stoppen met overleggen en daadwerkelijk aan de slag gaan. De mouwen opstropen, gewoon doen!

Mijn naam is Frank van Wel (31), ik woon Loon op zand en de afgelopen jaren heb ik de VVD fractie mogen leiden. Ik ben enorm trots dat ik de kandidatenlijst van de VVD Loon op Zand mag aanvoeren. 

Klaar voor de Toekomst

Ons verkiezingsprogramma heeft de naam: Klaar voor de Toekomst. Wij hebben daarin veel aandacht voor veiligheid, leefbaarheid en het verenigingsleven in de gemeente Loon op Zand. Iedereen kan zich door onze partij de komende jaren vertegenwoordigt voelen.


De gemeente is er voor u en niet andersom!

De afgelopen jaren hebben wij te vaak gezien en gehoord, dat onze inwoners zich onvoldoende door onze gemeente vertegenwoordigt of gehoord voelden. Keer op keer, in de gesprekken met inwoners, ondernemers en verenigingen, horen wij over missende communicatie en over afspraken niet worden nagekomen. Nieuwe initiatieven en ontwikkelingen worden door onze gemeente onvoldoende gesteund. Dit moet anders! De gemeente is er voor u en niet andersom!


Wij blijven staan voor uw vereniging!

De VVD heeft zich de afgelopen jaren sterk gemaakt voor uw vereniging. Wij zijn van mening dat verenigingen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Men leert er samenwerken, presteren, elkaar helpen, krijgt sociale contacten, je leert de Loonse gemeenschap beter kennen en zoveel meer. Wij zijn hier trots op en hierop moet je niet bezuinigingen! Wij vinden dat je dit moet omarmen. Een sterk verenigingsleven, zorgt voor een sterke gemeenschap en dat maakt u, uw kinderen en uw kleinkinderen, klaar voor de toekomst! De komende periode blijven wij staan voor uw vereniging. 


Criminaliteit niet wegkijken, maar aanpakken!

De afgelopen jaren zien we steeds meer criminele activiteiten onze gemeente bereiken met alle ellende die daarbij hoort. Onlangs is er weer één van de vele hennepkwekerijen opgerold en zien we dat hard drugs in onze gemeente een opmars maakt! Veel gezinnen zijn hierdoor in gevaar. Uit de gesprekken met onze inwoners in het buitengebied blijkt dat ook zij onder druk worden gezet om mee te werken aan criminele activiteiten. Eén ding is duidelijk, als we niets doen dan wordt het erger! De VVD wil niet wegkijken voor dit probleem, dit moet zichtbaar worden aangepakt. 


Ik vind dat er nog genoeg moet gebeuren! De mouwen moet worden opgestroopt, gewoon doen! En daar heb ik uw hulp bij nodig. Kies met de VVD voor doen! Stem 21 maart VVD loon op Zand. 

Frank van Wel.