Michel Verhoeven

Adres:Klokkenlaan 35
5175 NV Loon op Zand
Contact:tel: 0655825274


Wie is Michel? 

Mijn naam is Michel Verhoeven, ik ben geboren in 1970 en opgegroeid in Breda. Hier heb ik mijn bassischooltijd, middelbare school en mijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie afgerond. Als economisch officier van de Koninklijke Landmacht heb ik in de periode 1990 – 2006 diverse functies bij operationele eenheden en het Ministerie van Defensie vervuld. Ik heb daarnaast een post-doctorale opleiding tot register-controller voltooid. Momenteel studeer ik voor EDP-auditor om de veiligheid en betrouwbaarheid van informatiesytemen te beoordelen. Dit past goed in mijn rol als ondernemer en het implementeren van AFAS ERP-software. Bij diverse bedrijven in de retail, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en dienstverlenende sector heb ik geholpen om processen te optimaliseren en automatiseren.  Hierdoor heb ik ook een goed op beeld op organisaties in zowel de profit als non-profit sector. Vanaf 2012 woon ik in Loon op Zand samen met mijn lieve vrouw Bernadette en mijn 3 kinderen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sportief aan de slag. Hardlopen in de Loonse en Drunense Duinen en tennissen in Loon op Zand geven een ontspannen gevoel in de mooie natuur van onze gemeente.

Waarom VVD?

Mijn politieke interesse is al aanwezig sinds de middelbare school. De lokale politiek interesseert mij momenteel in het bijzonder omdat ik daadwerkelijk veranderingen kan voortbrengen in de samenleving. Op landelijk niveau heb ik op het Ministerie van Defensie kunnen zien hoe de politiek invloed heeft op onze (inter)nationale veiligheid. Ik hoop mijn werkervaring in de profit en non-profit sector te kunnen inzetten voor onze mooie gemeente, de Langstraat en Nederland.

Ik ben lid van de VVD omdat ik vind dat mensen vrij en veilig moeten kunnen zijn. Ik geloof in de kracht van de mens en het individu. Ik geloof niet in een grote overheid, maar in een duidelijke overheid. Mensen mogen zich binnen de spelregels vrij en veilig bewegen. Uitgangspunten die ik in het liberalisme van de VVD vind.

Wat doe ik voor de VVD?

Als lid ben ik al vele jaren onderdeel van de VVD. Graag wil ik een actievere politieke rol spelen. Mijn interesse ligt enerzijds in (inter)nationale veiligheid en Defensie, anderzijds in het economisch welzijn van onze gemeente Loon op Zand, de Langstraat en Nederland.

Ik hoop dat ik met jullie digitaal in gesprek te gaan voor de komende verkiezingen om te luisteren naar jullie positieve en verbeterpunten voor onze gemeente en Nederland.

Daarbij hoop ik samen met jullie positieve energie te ontwikkelen om hier samen aan de slag mee te gaan!