Miranda Geijsen

Wie is Miranda Geijsen?

Ik ben 49 jaar en woon samen met mijn partner in het mooie Loon op Zand! Samen hebben wij 5 (volwassen) kinderen waarvan er twee nog thuis wonen.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt heb ik mij in 2005 omgeschoold tot een baan bij de Politie toen nog team Midden-Westbrabant te Kaatsheuvel. Na het sluiten van dit bureau was ik werkzaam op het team in Sprang-Capelle tot 2015!

Sinds 2010 run ik samen met mijn partner een middelgrote verkeersschool te Kaatsheuvel, omdat ik  mijn drukke werkzaamheden niet meer kon combineren met mijn baan bij de Politie heb ik deze  opgezegd. 

Ondanks de drukke werkzaamheden met gezin en bedrijf had ik de wens om meer te kunnen betekenen voor de inwoners van de Gemeente Loon op Zand. 

Waarom VVD?

Ik heb een bewuste keuze gemaakt om lid te worden van de VVD binnen onze Gemeente omdat deze partij zich inzet voor ondernemers. De ondernemers binnen onze gemeente zorgen, net als wij, voor werkgelegenheid e.d. Het verenigingsleven staat ook hoog in het vaandel bij deze partij. Dit laatste vind ik heel belangrijk omdat een vereniging een grote bijdrage levert aan een goede sociale ontwikkeling- en uitbreiding van sociale contacten. Het standpunt van de VVD over de zorg “De VVD is van mening dat iedereen zijn eigen bestaan moet kunnen opbouwen. Mensen die dat echt niet kunnen, verdienen alle steun die de samenleving op kan brengen” kan ik zeker van harte ondersteunen. Mijn vader kreeg op 36 jarige leeftijd een herseninfarct en mijn moeder zorgt al 43 jaar voor mijn vader, ondersteund door mij. Ook heb ik 10 jaar ervaring als pleegouder.

Wat kan ik betekenen voor de VVD?

Ik kan, met mijn ruime ervaring op divers gebied, een goede bijdrage leveren aan de besluitvorming van de diverse zaken die er spelen in onze Gemeente. Geen losse kreten maar daadwerkelijk aanpakken!