Frank Keijsers

Wie is Frank?

Ik ben een 47 jarige inwoner van Kaatsheuvel. Getrouwd met Bianca, vader van Lars (9) en Koen (4). Werkzaam als bedrijfskundig adviseur bij ROC West-Brabant. Verder zijn gedreven, humoristisch, kritisch, loyaal en direct termen die mijn manier van werken en persoonlijkheid kort en krachtig omschrijven.

 

Waarom VVD?

Reden van mij om te kiezen voor de VVD is omdat ik me al vanaf het moment dat ik mag stemmen, inmiddels al bijna 30 jaar, het beste thuis voel bij de VVD. Zij verkondigen de standpunten waar ik me mee kan vereenzelvigen. Bij Immigratie stellen ze de juiste prioriteiten (opvang in de regio, snellere asielprocedures waardoor minder onduidelijkheid en illegaliteit aanpakken). Bij veiligheid ook (TBS ook mogelijk zonder medewerking aan psychologisch onderzoek, Levenslang moet levenslang blijven en criminaliteit en georganiseerde misdaad keihard aanpakken). Verder stelt de VVD dat werken moet lonen en dat een uitkering zoveel mogelijk een tijdelijke oplossing moet zijn en geen permanente vorm van inkomen.

Reden om lokaal voor de VVD te kiezen is dat ik me vooral herken in de kernpunten een bruisend verenigingsleven, iedereen doet mee, een veilige samenleving en Loon op Zand als dé toeristische recreatieve gemeente. Met name bij de kernpunten iedereen doet mee en een veilige samenleving zie ik de raakvlakken met het landelijke beleid waar ik me toe voel aangetrokken. Verder ben ik in het verleden als vrijwilliger veel betrokken geweest bij het buurtwerk en bij de organisatie van het openbare carnaval. Daarom weet ik dat een bruisend verenigingsleven belangrijk en niet vanzelfsprekend is. De motor van de economie van onze gemeente is in mijn optiek recreatie. Daar zullen we dus ook nadrukkelijk mee bezig moeten zijn en ons juist daarop (nog) meer gaan profileren.

 

Wat doe ik voor de VVD?

Ik probeer mijn bijdrage te leveren bij het ondersteunen van de fractie. Dit doe ik met name door mijn financiële en organisatorische kennis in te brengen in de fractie. Verder doe ik dat door bij mijn contacten binnen de gemeente steeds het verhaal van de VVD uit te dragen en onze standpunten voor het voetlicht te brengen.