Jan van der Burg

Adres:Burg. van Erplaan 4
5171 JZ Kaatsheuvel
Contact:tel: 0416- 274303

Wie is Jan?

Van oorsprong kom ik uit een echt ondernemersgezin. Daar leerde ik: als het nodig is, pak je alles aan. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het marketingwezen in o.a. productontwikkeling en marktonderzoek. Thans ben ik pro Deo beleggingsadviseur voor familie en kennissen.

Ik ben van 1936 en woon al tientallen jaren met veel plezier in Kaatsheuvel.

 

Een van mijn grote hobby’s is reizen. Het is erg mooi om op reis te gaan en daar kennis te maken met de (lokale) bevolking. Verder interesseer ik me in (vooral) de lokale dorpspolitiek van Loon op Zand. Het is belangrijk om bij te houden wat er allemaal in onze gemeente speelt.

 

Waarom VVD?

Ik vind dat een mens mag en moet opkomen voor zichzelf. Een mens dient vrij te zijn in zijn of haar gedachtegoed. Het is belangrijk dat ieder mens er zijn eigen mening op mag nahouden. Daarom hecht ik veel waarde aan het liberale gedachtegoed.

 

Wat doe ik voor de VVD?

Al ruim 43 jaar ben ik actief o.a. als fractieondersteuner van VVD Loon op Zand. Ik doe dit nog altijd met heel veel plezier. In deze tijd heb ik inmiddels veel verschillende dingen voor de VVD mogen doen. Van het schrijven van teksten tot aan mijn vele bijdragen aan onze (fractie)vergaderingen.